Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Knight Lobby | En İyi Knight Destek Forumu | Best Knight Support Forum | Knight Private Server Tanıtım Advertising | Development | Geliştirme | Server Files
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

WWW.SUNUCUBİZDEN.COM [ KESİNLİKLE ALİŞVERİŞ YAPMAYIN DOLANDIRICIDIR ] BEN YANDIM SİZDE YANMAYIN.....

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 0
  • Görüntüleme 2

Admin

Knight Lobby
Yönetici
Founder
Konular
39,295
Ko Yaşı
3 yıl 11 ay 13 gün
Trophy Puan
48
Ko Gb
398,899
YAPMAYIN DOLANDIRICIDIR ]

BEN YANDIM SİZDE YANMAYIN.......

DEDİKLERİ HİÇBİŞEYİ YAPMİYORLAR PARA AVCİLİGİNDAN BAŞKA BİŞEY DEGİL... PAYLASİMDAKİ 21XX DOSYALARİNİ KURUP DÜNYA KADAR PARA ALİYORLAR..

[ KESİNLİKLE ALİŞVERİŞ YAPMAYIN DOLANDIRICIDIR ] BEN YANDIM SİZDE YANMAYIN.....

Merhaba sevgili Knight Online topluluğu!
Bugün sizlere çok ciddi ve dikkat edilmesi gereken bir konuyu ele alıyoruz. Özellikle Knight Online private server (KO pserver) dünyasına yeni adım atan veya kaynak arayan oyuncular için adresinin tamamen dolandırıcılık içerdiğini ve bu sitenin kesinlikle kullanılmaması gerektiğini açıkça belirtmek istiyoruz.

⚠️ DİKKAT: BU SİTEYE PARA YATIRMAYIN, HİÇBİR ŞEKİLDE ALİŞVERİŞ YAPMAYIN!
Geçtiğimiz haftalarda birçok arkadaşımız bu site üzerinden ko server files, knight online emulator, item.bin, mob.bin, npc.bin gibi önemli dosyalar satın aldı. Ancak teslimat sürecinde ya hiçbir dosya gelmedi ya da eksik, hatalı ve çalışmayan dosyalar gönderildi. Daha da kötüsü, destek taleplerine bile cevap verilmedi. Bu tür eylemler sadece maddi kayıplara değil, aynı zamanda Knight Online development ekosistemine zarar vermektedir.

Neden Bu Site Güvenilmez?
• Satılan ko source code ve knight online server files gerçekten çalışır durumda değil.
USKO, ROFD, iKO, tKO gibi popüler versiyonlara ait dosyalar sunuluyor ancak bunlar orijinal değil veya modifiye edilmiş virüslü yapılar içeriyor.
Knight online database (ko db) dosyaları eksik veya hatalı şema ile geliyor; bu da sunucu kurulumunu imkânsız hale getiriyor.
Ko bot, kobot, macro bot gibi gelişmiş araçlar vaat edilip sonrasında hiçbiri çalışmıyor.
• Müşteri hizmetleri yok denecek kadar az; iletişim kurulduğunda da sahte referanslar veya geçmiş projeler sunuluyor.

Sizin İçin Güvenli Olan Nedir?
Eğer Knight Online private server kurmak, zone server ayarlarını yapmak, ebonyshard entegrasyonu yapmak veya knight online client edit gibi işlemler yapmak istiyorsanız, Knight Lobby adresini kullanmanızı şiddetle öneririz. knightlobby.com, yıllardır ko development alanında güvenilir, şeffaf ve teknik desteği yüksek kalitede sunan tek platformdur. Burada bulacağınız knight online files, test edilmiş, güncel ve güvenli yapıdadır.

Teknik Açıdan Neden Güvenmelisiniz?
knightlobby.com üzerinden edindiğiniz ko serverfiles:
• Tamamen temiz ve virüs taraması geçmiş KnightOnLine.exe içerir.
Cap 83, cap 70 gibi farklı sürümlere uygun olarak optimize edilmiştir.
Bifrost, Ronark, Delos, Karus, El Morad gibi bölümlere ait zone server konfigürasyonları hazır halde gelir.
Warrior, [B>Rogue[/B], [B>Mage[/B], [B>Priest[/B], Lycaon, [B>Felankor[/B], Ultima, Juraid gibi tüm sınıflar için doğru mob.bin ve item.bin yapılandırması mevcuttur.
Ko addon, myko, usko server entegrasyonları kolaylıkla yapılabilir.

Son Uyarı: İnternette rastgele sitelerden knight online private server tanıtım veya ko pvp sistemleri satın almak, sizi hem maddi hem de teknik olarak zora sokabilir. Unutmayın: Gerçek kodev (KO Development) topluluğu, sadece güvenilir platformlarda faaliyet gösterir. gibi siteler ise sadece paranızı kaptırmak için varlar.

Sizde yanmayın! Doğru kaynakla güvenli adımlar atın.

[ DO NOT SHOP HERE – IT'S A SCAM ] I GOT BURNED, DON'T YOU BURN TOO.....

Hello dear Knight Online community!
Today, we are addressing a very serious and critical issue. Especially for players who are new to the Knight Online private server (KO pserver) world or looking for resources, we clearly state that the website is entirely fraudulent and must absolutely not be used.

⚠️ WARNING: DO NOT DEPOSIT MONEY, DO NOT MAKE ANY PURCHASES FROM THIS SITE!
In recent weeks, many of our friends purchased important files such as ko server files, knight online emulator, item.bin, mob.bin, and npc.bin from this site. However, during delivery, either no files arrived or incomplete, faulty, and non-functional files were sent. Worse yet, support requests were completely ignored. Such actions cause not only financial losses but also harm the Knight Online development ecosystem.

Why Is This Site Unreliable?
• The sold ko source code and knight online server files are not truly functional.
• Files for popular versions like USKO, ROFD, iKO, and tKO are offered, but they are either non-original or contain modified viral structures.
Knight online database (ko db) files come with missing or incorrect schema, making server setup impossible.
• Advanced tools like ko bot, kobot, and macro bot are promised but none of them work afterward.
• Customer service is virtually non-existent; when contact is made, fake references or past projects are presented.

What Is Safe for You?
If you want to set up a Knight Online private server, configure zone server settings, integrate ebonyshard, or perform knight online client edit operations, we strongly recommend using Knight Lobby. knightlobby.com is the only platform that has been reliable, transparent, and offering high-quality technical support in the field of ko development for years. The knight online files you will find here are tested, up-to-date, and secure.

Why Should You Trust It Technically?
ko serverfiles obtained through knightlobby.com:
• Include completely clean and virus-scanned KnightOnLine.exe.
• Are optimized for different versions such as Cap 83 and cap 70.
• Come with ready-to-use zone server configurations for regions like Bifrost, Ronark, Delos, Karus, and El Morad.
• Contain correct mob.bin and item.bin configurations for all classes including Warrior, [B>Rogue[/B], [B>Mage[/B], [B>Priest[/B], Lycaon, Felankor, Ultima, and Juraid.
• Allow easy integration of ko addon, myko, and usko server.

Final Warning: Buying knight online private server promotions or ko pvp systems from random websites online can put you at risk both financially and technically. Remember: The real kodev (KO Development) community operates only on trusted platforms. Sites like exist solely to steal your money.

Don't get burned too! Take safe steps with the right source.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kaydol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Üye ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri