Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Knight Lobby | En İyi Knight Destek Forumu | Best Knight Support Forum | Knight Private Server Tanıtım Advertising | Development | Geliştirme | Server Files
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Realty MYKO | ▅▆█ Breth Piana █▆▅ ▅▆█ OFFICAL BUGUN 22:00 █▆▅OLD SKIN ▅▆█ MAX LV 70I

Admin

Knight Lobby
Yönetici
Founder
Konular
39,348
Ko Yaşı
3 yıl 11 ay 13 gün
Trophy Puan
48
Ko Gb
399,429
MAX LV 70

lv 27 kdr seri kasılır 1 worm 1 lv !

30 a lycan 40a simildon 40-55 cz blood dk baron pt niz varsa apos deru 60 lv 1 saat !!!!

droplar:

Lamia aılesı Glave de atmaktadır cz toto clup fp claver vs...vs... drop rate %15 %20 sıkmayacak derecede +3 olarak düşmektedir

harpy md atmaktadır drop rate %5 %10 raven

giant golemden İB and ctın grupları ve ib ctın drop rate %15

Darkk mare aılesı %25 hıgclass ıtem atar

UPGRADE hıgclass blessed ıle basılır butun ıtemler : +4 90 +5 60 +6 40 +7 10 +8 0 seklindedir...

oyunda pus kapalıdır kc dupe olmaması adına acmadım worm aılesınden sızlere jest sc ler droplar asagıda verıyorum worm aılesınden 1000hp 200ac ve swift sc cıkarabılırsınız....

stat skıl ucretlıdır= para kasma slotları cz blood skeer beasttır para kasılabılır.

300 ac ve ATTaCK scrollerı cz bowlda atross dan temın edebılırsınız drop rate %70 dir

bus ve para kasma dropları cz arkası blood skeer dir.....cz town arkası bus drop %40 gold coın %25

RESIM EKLEMEDIM BRETH PIANA CZ BILMEYEN YOKTUR

SERVER ACILIS SAATI BUGUN 21.04.2026 CUMA SAAT 22:00

SERVER IP ADRESIMIZ 167.114.55.190

PANEL:

panel dupe hack amacından sadece ınventroy acıktır user ıtemlerı dısında panel ıslevı yoktur...

Realty MYKO | ▅▆█ Breth Piana █▆▅ ▅▆█ OFFICIAL BUGUN 22:00 █▆▅ OLD SKIN ▅▆█ MAX LV 70I

Merhaba sevgili Knight Online sever!​

Bugün sizlerle gerçekten heyecan verici bir duyuru paylaşıyoruz: Realty MYKO olarak, efsanevi Breth Piana sunucumuzun resmi olarak bugün saat 22:00'de yeniden açılışını gerçekleştiriyoruz!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kaydol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Üye ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri