- Konular
- 39,390
- Ko Yaşı
- 3 yıl 11 ay 13 gün
- Trophy Puan
- 48
- Ko Gb
- 399,849
Bu kategoride konu açmadan önce artık, uymanız gereken yeni kurallarımız mevcuttur bunlardan bahsedeceğim sizlere, sevgili KO-Fox Ailesi üyeleri, bu kurallara uymayan konular, Kurallara Aykırı Konular kısmına taşınacaktır, anlayışınız için teşekkürler.
1. Server açıldı koşşşş
2. Dragon boşta server yeni açıldı koşşşşşş!
3. Bugün saat 18:00'da server açılıyor!
4. Reklam başlıkları.
1. Server Adı - Server Türü - Hakkında kısa bilgi.
ÖRNEK: Fox Game - Light Farm - v2039 - ÜCRETSIZ GENIE & BETA ÖDÜLLERİ & OYUN İÇİ ETKİNLİKLER
Önemli Not: Yukarıda belirttiğimiz kuralların dışına çıkıldığı takdirde,bu ihlali yapan kullanıcıların hesapları kapatılır. Oto konu güncelleyiciler vb. aracı programlar kullandığı tespit edilen üyelikler sınırsız olarak kapatılır,gerekirse Server adı ve IP'si sansürlenir. Her kullanıcı bu kuralları okumuş kabul edilecektir.
KnightLobby.com üzerinde sunucu tanıtımı yapmak isteyen tüm üyelerimizin dikkatlice okuması ve uyması gereken kurallar aşağıda detaylı şekilde belirtilmiştir.
Bu kurallar, topluluk içinde dürüstlük, saygı ve kaliteli içerik paylaşımını teşvik etmek amacıyla oluşturulmuştur.
1. Sunucu Tanıtım Alanı Kullanımı
Sadece 'Sunucu Tanıtım' kategorisinde sunucu ilanı paylaşılabilir.
Diğer konu başlıklarında (örneğin genel sohbet, hata bildirimi, teknik destek) sunucu tanıtımı yapmak kesinlikle yasaktır.
Her sunucu sahibi en fazla bir adet aktif tanıtım konusu açabilir.
2. İçerik Gereksinimleri
Tanıtım konusu aşağıdaki bilgileri eksiksiz içermelidir:
- Sunucu adı ve açık IP adresi (örneğin:
- Açılış tarihi veya güncel süre
- CAP (karakter seviyesi limiti), örneğin Cap 83 veya Cap 70
- Aktif oyun modları (PVP, Event, Siege vb.)
- Kullanılan emulator türü (USKO, ROFD, iKO, tKO vb.)
- Özel sistemler (örneğin: Bot sistemi, Custom item.bin, Zone server optimizasyonu)
3. Görsel ve Video Ekleri
Tanıtımınızda en az iki adet ekran görüntüsü veya bir adet video eklenmelidir.
Görseller sunucu içi aktiviteleri, event alanlarını veya özgün sistemlerin çalışma ekranlarını göstermelidir.
Video formatında tanıtım yapacaksanız XenForo’nun desteklediği medya eklemeyi kullanınız:
XenForo Video Ekleme Rehberi
Fotoğraf eklerken doğrudan XenForo dosya yüklemesini tercih edin; üçüncü parti linkler kabul edilmez.
4. Spam ve Ticari Davetler
Güncelleme duyuruları, event haberleri veya önemli değişiklikler hariç, günlük olarak konuya yanıt vermek yasaktır.
Ticari amaçlı reklam, başvuru linki veya para kazanma vaadi içeren içerikler kesinlikle yasaktır.
Sunucu tanıtımı sırasında başka sunuculara atıfta bulunmak veya onları eleştirmek kabul edilemez.
5. Güncel Tutma ve Kapatma
Sunucu kapatıldığında veya uzun süre aktif olmadığında, konu sahibinin konuyu kapatması veya moderatörlere bildirmesi gerekir.
Güncellemeler yapılacaksa 'Güncelleme' ibaresiyle başlayan yanıtlar kullanılmalıdır.
Eski veya sahte bilgiler içeren tanıtımlar tespit edildiğinde hemen kaldırılacaktır.
6. Topluluk Kurallarına Uyum
Tüm üyeler KnightLobby Topluluk Kurallarına uymakla yükümlüdür.
Küfür, hakaret, ırkçı ifadeler veya uygunsuz içerik kullanımı durumunda tanıtım konusu kapatılır ve hesap geçici olarak askıya alınır.
The following rules must be carefully read and strictly followed by all members who wish to promote their server on KnightLobby.com.
These guidelines are established to encourage honesty, respect, and high-quality content sharing within the community.
1. Use of Server Promotion Section
Server advertisements may only be posted in the 'Server Promotion' category.
Promoting servers in other discussion threads (e.g., general chat, bug reports, technical support) is strictly prohibited.
Each server owner is allowed to maintain only one active promotion thread at a time.
2. Content Requirements
Every promotion thread must include the following information completely:
- Server name and public IP address (e.g.,
- Launch date or current uptime
- CAP (character level limit), such as Cap 83 or Cap 70
- Active game modes (PVP, Events, Sieges, etc.)
- Emulator type used (USKO, ROFD, iKO, tKO, etc.)
- Special systems (e.g., bot integration, custom item.bin, zone server optimization)
3. Images and Video Attachments
Your promotion must include at least two screenshots or one video.
Images should showcase in-game activities, event zones, or unique system functionalities.
For video promotions, use XenForo’s built-in media embedding feature:
XenForo Video Embedding Guide
When attaching photos, prefer direct upload via XenForo; third-party links are not accepted.
4. Spam and Commercial Invitations
Except for update announcements, event news, or critical changes, daily replies to your own thread are forbidden.
Commercial ads, referral links, or monetization promises are strictly prohibited.
Referencing or criticizing other servers during your promotion is unacceptable.
5. Keeping Content Updated and Closing Threads
If your server shuts down or remains inactive for a long period, you must close the thread or notify moderators.
For updates, use replies starting with the word 'Update'.
Outdated or misleading promotions will be removed immediately upon detection.
6. Compliance with Community Standards
All members are obligated to follow the KnightLobby Community Guidelines.
Use of profanity, insults, racist language, or inappropriate content will result in thread closure and temporary account suspension.
- <li data-xf-list-type="ul">Hatalı Başlıklar
1. Server açıldı koşşşş
2. Dragon boşta server yeni açıldı koşşşşşş!
3. Bugün saat 18:00'da server açılıyor!
4. Reklam başlıkları.
- <li data-xf-list-type="ul">Doğru Başlık:
1. Server Adı - Server Türü - Hakkında kısa bilgi.
ÖRNEK: Fox Game - Light Farm - v2039 - ÜCRETSIZ GENIE & BETA ÖDÜLLERİ & OYUN İÇİ ETKİNLİKLER
- <li data-xf-list-type="ol">Tanıtım konuları içerisinde oyunun detayını anlatan özellikler bulunmak zorundadır.
<li data-xf-list-type="ol">Tanıtım konuları içerisinde spam-flood (seri şekilde post kasmak) kesinlikle yasaktır.
<li data-xf-list-type="ol">Günlük olarak üyeliklere giriş çıkışlar takip edildiğinden,tanıtım konularınıza aynı IP üzerinden başka üyeliklerle giriş yaptığınız tespit edilirse ceza alırsınız.
<li data-xf-list-type="ol">Bu bölümde yalnızca 'Knight Online Private Server' oyun tanıtımları yapılabilir.
<li data-xf-list-type="ol">Tanıtım konularının başlıklarında oyun ismi bulunmak zorundadır.Aynı şekilde konu başlığına server adı yazmamak ya da yalnızca oyun IP'si yazmak yasaktır.
Önemli Not: Yukarıda belirttiğimiz kuralların dışına çıkıldığı takdirde,bu ihlali yapan kullanıcıların hesapları kapatılır. Oto konu güncelleyiciler vb. aracı programlar kullandığı tespit edilen üyelikler sınırsız olarak kapatılır,gerekirse Server adı ve IP'si sansürlenir. Her kullanıcı bu kuralları okumuş kabul edilecektir.
Server Tanıtım Kuralları
KnightLobby.com üzerinde sunucu tanıtımı yapmak isteyen tüm üyelerimizin dikkatlice okuması ve uyması gereken kurallar aşağıda detaylı şekilde belirtilmiştir.
Bu kurallar, topluluk içinde dürüstlük, saygı ve kaliteli içerik paylaşımını teşvik etmek amacıyla oluşturulmuştur.
1. Sunucu Tanıtım Alanı Kullanımı
Sadece 'Sunucu Tanıtım' kategorisinde sunucu ilanı paylaşılabilir.
Diğer konu başlıklarında (örneğin genel sohbet, hata bildirimi, teknik destek) sunucu tanıtımı yapmak kesinlikle yasaktır.
Her sunucu sahibi en fazla bir adet aktif tanıtım konusu açabilir.
2. İçerik Gereksinimleri
Tanıtım konusu aşağıdaki bilgileri eksiksiz içermelidir:
- Sunucu adı ve açık IP adresi (örneğin:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
)- Açılış tarihi veya güncel süre
- CAP (karakter seviyesi limiti), örneğin Cap 83 veya Cap 70
- Aktif oyun modları (PVP, Event, Siege vb.)
- Kullanılan emulator türü (USKO, ROFD, iKO, tKO vb.)
- Özel sistemler (örneğin: Bot sistemi, Custom item.bin, Zone server optimizasyonu)
3. Görsel ve Video Ekleri
Tanıtımınızda en az iki adet ekran görüntüsü veya bir adet video eklenmelidir.
Görseller sunucu içi aktiviteleri, event alanlarını veya özgün sistemlerin çalışma ekranlarını göstermelidir.
Video formatında tanıtım yapacaksanız XenForo’nun desteklediği medya eklemeyi kullanınız:
XenForo Video Ekleme Rehberi
Fotoğraf eklerken doğrudan XenForo dosya yüklemesini tercih edin; üçüncü parti linkler kabul edilmez.
4. Spam ve Ticari Davetler
Güncelleme duyuruları, event haberleri veya önemli değişiklikler hariç, günlük olarak konuya yanıt vermek yasaktır.
Ticari amaçlı reklam, başvuru linki veya para kazanma vaadi içeren içerikler kesinlikle yasaktır.
Sunucu tanıtımı sırasında başka sunuculara atıfta bulunmak veya onları eleştirmek kabul edilemez.
5. Güncel Tutma ve Kapatma
Sunucu kapatıldığında veya uzun süre aktif olmadığında, konu sahibinin konuyu kapatması veya moderatörlere bildirmesi gerekir.
Güncellemeler yapılacaksa 'Güncelleme' ibaresiyle başlayan yanıtlar kullanılmalıdır.
Eski veya sahte bilgiler içeren tanıtımlar tespit edildiğinde hemen kaldırılacaktır.
6. Topluluk Kurallarına Uyum
Tüm üyeler KnightLobby Topluluk Kurallarına uymakla yükümlüdür.
Küfür, hakaret, ırkçı ifadeler veya uygunsuz içerik kullanımı durumunda tanıtım konusu kapatılır ve hesap geçici olarak askıya alınır.
Başarılı ve kaliteli sunucu tanıtımları için bu kurallara sadık kalın!
KnightLobby – Knight Online Geliştirici Topluluğu
Knight Lobby
Knight Lobby
Server Promotion Rules
The following rules must be carefully read and strictly followed by all members who wish to promote their server on KnightLobby.com.
These guidelines are established to encourage honesty, respect, and high-quality content sharing within the community.
1. Use of Server Promotion Section
Server advertisements may only be posted in the 'Server Promotion' category.
Promoting servers in other discussion threads (e.g., general chat, bug reports, technical support) is strictly prohibited.
Each server owner is allowed to maintain only one active promotion thread at a time.
2. Content Requirements
Every promotion thread must include the following information completely:
- Server name and public IP address (e.g.,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
)- Launch date or current uptime
- CAP (character level limit), such as Cap 83 or Cap 70
- Active game modes (PVP, Events, Sieges, etc.)
- Emulator type used (USKO, ROFD, iKO, tKO, etc.)
- Special systems (e.g., bot integration, custom item.bin, zone server optimization)
3. Images and Video Attachments
Your promotion must include at least two screenshots or one video.
Images should showcase in-game activities, event zones, or unique system functionalities.
For video promotions, use XenForo’s built-in media embedding feature:
XenForo Video Embedding Guide
When attaching photos, prefer direct upload via XenForo; third-party links are not accepted.
4. Spam and Commercial Invitations
Except for update announcements, event news, or critical changes, daily replies to your own thread are forbidden.
Commercial ads, referral links, or monetization promises are strictly prohibited.
Referencing or criticizing other servers during your promotion is unacceptable.
5. Keeping Content Updated and Closing Threads
If your server shuts down or remains inactive for a long period, you must close the thread or notify moderators.
For updates, use replies starting with the word 'Update'.
Outdated or misleading promotions will be removed immediately upon detection.
6. Compliance with Community Standards
All members are obligated to follow the KnightLobby Community Guidelines.
Use of profanity, insults, racist language, or inappropriate content will result in thread closure and temporary account suspension.
Stay faithful to these rules for successful and high-quality server promotions!
KnightLobby – Knight Online Developer Community
Knight Lobby
Knight Lobby