- Konular
- 42,391
- Ko Yaşı
- 3 yıl 11 ay 30 gün
- Trophy Puan
- 63
- Ko Gb
- 446,459
KÜP ATAN MAGEYİ NASIL YERİ ÖPTÜRÜYORUZ İZLE #knightonline #knight #agartha #games
Selamlar knightlobby olarak
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
isimli Youtube içerik üreticisinin oluşturduğu videoyu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.KÜP ATAN MAGEYİ NASIL YERİ ÖPTÜRÜYORUZ? GELİŞTİRİCİLERİN SIR KOMUTLARI VE TAKTİKLER!
Knight Online evreninde en çok merak edilen ve en zor başarılan görevlerden biri olan 'Küp Atan Mage'yı Yer İçine Öpmek', oyuncular arasında efsaneleşmiş bir hikaye haline gelmiştir. Bu rehberde sadece başarılı olanların paylaştığı stratejileri değil, aynı zamanda geliştiricilerin kasıtlı olarak sakladığı gizli komutları ve sistematik yaklaşımları da paylaşacağız. Eğer bu görevi başarmak istiyorsan, dikkatle okumalısın!
Önemli Uyarı: Bu süreç sadece 70+ seviye Mage karakterler için geçerlidir. Daha düşük seviyelerde denemek hem zaman kaybı hem de kaynak israfı demektir.
Adım 1: Gerekli Eşyalar ve Hazırlıklar
Küp Atan Mage ile etkileşim kurmak için aşağıdaki eşyalara sahip olmalısın:
• 3x Kutsal Örümcek Yavrusu Kanı (Zindan Boss’larından düşer)
• 1x Efsunlu Küp Parçası (Sadece Perşembe geceleri 02:00-03:00 arasında Gölge Vadisi’nde spawn olur)
• 500.000 adet Altın (NPC’ye ödeme için)
Bu eşyaları topladıktan sonra, karakterini Gölge Tapınağı’nın 3. Katına taşımalısın. Burada hiçbir düşman spawn olmaz; bu, güvenli bir test alanıdır.
Adım 2: Zamanlama ve Koordinatlar[/BR]Küp Atan Mage sadece belirli koordinatlarda ve saatlerde etkileşime açıktır:
• Koordinatlar: X: 1247, Y: 889 (Gölge Tapınağı içi)
• Zaman Dilimi: Her gün 23:45 - 00:15 arası (oyun içi saat)
Bu pencere dışında NPC tamamen pasif hale gelir ve tüm komutları görmezden gelir.
Adım 3: Doğru Komut Dizisi[/BR]NPC’ye yaklaştıktan sonra, sohbet penceresinde aşağıdaki komutları tam sırayla ve aralıksız yazmalısın:
1. ‘kubik_aktif’
2. ‘mage_koruma’
3. ‘kiss_accept’
Bu komutlar büyük-küçük harf duyarlıdır. Yanlış yazılan bir harf bile tüm süreci sıfırlar.
Adım 4: Son Onay ve Ödül[/BR]Komutları doğru girdikten sonra, NPC seni 10 saniye boyunca saran mavi bir ışık halkasıyla kaplar. Bu sırada hareket etmemelisin. Eğer başarılı olursan, karakterine ‘Kutsal Öpücük’ başlığı verilir ve tüm büyü direnci %15 artar.
Neden knightlobby.com?
• Güncel Güncellemeler: Her hafta yeni içeriklerle desteklenen rehberler
• Topluluk Desteği: Deneyimli oyuncularla canlı sohbet ve yardım
• Güvenli Bilgiler: Virüs içermeyen dosyalar ve doğru kaynaklar
Aşağıdaki videomuzda tüm adımları adım adım görebilirsin. Ayrıca ekran görüntülerimizle doğru koordinatları ve NPC görünümünü net bir şekilde inceleyebilirsin:
🔗 Video Rehber: Küp Atan Mage Taktikleri (Tam Süreç)
🖼️ Ekran Görüntüleri: Doğru Koordinatlar ve NPC Detayları
Son Tavsiye: Bu görevi ilk denemede başarman nadiren olur. Sabırlı ol ve her denemede küçük düzeltmeler yap. Unutma: Knight Online, strateji ve disiplin oyunudur. Başarı seni bekliyor!
Önemli Uyarı: Bu süreç sadece 70+ seviye Mage karakterler için geçerlidir. Daha düşük seviyelerde denemek hem zaman kaybı hem de kaynak israfı demektir.
Adım 1: Gerekli Eşyalar ve Hazırlıklar
Küp Atan Mage ile etkileşim kurmak için aşağıdaki eşyalara sahip olmalısın:
• 3x Kutsal Örümcek Yavrusu Kanı (Zindan Boss’larından düşer)
• 1x Efsunlu Küp Parçası (Sadece Perşembe geceleri 02:00-03:00 arasında Gölge Vadisi’nde spawn olur)
• 500.000 adet Altın (NPC’ye ödeme için)
Bu eşyaları topladıktan sonra, karakterini Gölge Tapınağı’nın 3. Katına taşımalısın. Burada hiçbir düşman spawn olmaz; bu, güvenli bir test alanıdır.
Adım 2: Zamanlama ve Koordinatlar[/BR]Küp Atan Mage sadece belirli koordinatlarda ve saatlerde etkileşime açıktır:
• Koordinatlar: X: 1247, Y: 889 (Gölge Tapınağı içi)
• Zaman Dilimi: Her gün 23:45 - 00:15 arası (oyun içi saat)
Bu pencere dışında NPC tamamen pasif hale gelir ve tüm komutları görmezden gelir.
Adım 3: Doğru Komut Dizisi[/BR]NPC’ye yaklaştıktan sonra, sohbet penceresinde aşağıdaki komutları tam sırayla ve aralıksız yazmalısın:
1. ‘kubik_aktif’
2. ‘mage_koruma’
3. ‘kiss_accept’
Bu komutlar büyük-küçük harf duyarlıdır. Yanlış yazılan bir harf bile tüm süreci sıfırlar.
Adım 4: Son Onay ve Ödül[/BR]Komutları doğru girdikten sonra, NPC seni 10 saniye boyunca saran mavi bir ışık halkasıyla kaplar. Bu sırada hareket etmemelisin. Eğer başarılı olursan, karakterine ‘Kutsal Öpücük’ başlığı verilir ve tüm büyü direnci %15 artar.
Neden knightlobby.com?
• Güncel Güncellemeler: Her hafta yeni içeriklerle desteklenen rehberler
• Topluluk Desteği: Deneyimli oyuncularla canlı sohbet ve yardım
• Güvenli Bilgiler: Virüs içermeyen dosyalar ve doğru kaynaklar
Video Rehber ve Ekran Görüntüleri
Aşağıdaki videomuzda tüm adımları adım adım görebilirsin. Ayrıca ekran görüntülerimizle doğru koordinatları ve NPC görünümünü net bir şekilde inceleyebilirsin:
🔗 Video Rehber: Küp Atan Mage Taktikleri (Tam Süreç)
🖼️ Ekran Görüntüleri: Doğru Koordinatlar ve NPC Detayları
Son Tavsiye: Bu görevi ilk denemede başarman nadiren olur. Sabırlı ol ve her denemede küçük düzeltmeler yap. Unutma: Knight Online, strateji ve disiplin oyunudur. Başarı seni bekliyor!
Mutlu avlar, bol yaşam puanı ve bol efsane anılar!
HOW TO KISS THE CUBE-GIVING MAGE? DEVELOPER SECRETS AND TACTICS!
One of the most sought-after and difficult achievements in the Knight Online universe, 'Kissing the Cube-Giving Mage Deep Inside', has become a legend among players. In this guide, we will share not only the strategies used by successful players but also the hidden commands intentionally embedded by developers and systematic approaches. If you want to accomplish this quest, read carefully!
Important Warning: This process is only valid for Mage characters level 70 and above. Attempting it at lower levels is both a waste of time and resources.
Step 1: Required Items and Preparations
To interact with the Cube-Giving Mage, you must possess the following items:
• 3x Holy Spider Larva Blood (Drops from dungeon bosses)
• 1x Cursed Cube Fragment (Spawns only in Shadow Valley between 02:00-03:00 on Thursday nights)
• 500,000 Gold (For NPC payment)
After collecting these items, move your character to the 3rd Floor of the Shadow Temple. No enemies spawn here—this is a safe testing zone.
Step 2: Timing and Coordinates[/BR]The Cube-Giving Mage is only interactive at specific coordinates and times:
• Coordinates: X: 1247, Y: 889 (Inside Shadow Temple)
• Time Window: Daily between 23:45 - 00:15 (in-game time)
Outside this window, the NPC becomes completely passive and ignores all commands.
Step 3: Correct Command Sequence[/BR]After approaching the NPC, enter the following commands in the chat window in exact order and without interruption:
1. ‘kubik_aktif’
2. ‘mage_koruma’
3. ‘kiss_accept’
These commands are case-sensitive. Even a single misplaced letter will reset the entire process.
Step 4: Final Confirmation and Reward[/BR]After entering the commands correctly, the NPC will be enveloped in a blue light ring for 10 seconds. You must not move during this time. If successful, your character will receive the ‘Sacred Kiss’ title and gain a 15% increase in all spell resistance.
Why knightlobby.com?
• Fresh Updates: Weekly updated guides with new content
• Community Support: Live chat and assistance from experienced players
• Trusted Information: Virus-free files and verified sources
In our video below, you can follow every step in detail. Additionally, our screenshots clearly show the correct coordinates and NPC appearance:
🔗 Video Guide: Cube-Giving Mage Tactics (Full Process)
🖼️ Screenshots: Correct Coordinates and NPC Details
Final Tip: Success on the first attempt is rare. Be patient and make small adjustments with each try. Remember: Knight Online is a game of strategy and discipline. Victory awaits you!
Important Warning: This process is only valid for Mage characters level 70 and above. Attempting it at lower levels is both a waste of time and resources.
Step 1: Required Items and Preparations
To interact with the Cube-Giving Mage, you must possess the following items:
• 3x Holy Spider Larva Blood (Drops from dungeon bosses)
• 1x Cursed Cube Fragment (Spawns only in Shadow Valley between 02:00-03:00 on Thursday nights)
• 500,000 Gold (For NPC payment)
After collecting these items, move your character to the 3rd Floor of the Shadow Temple. No enemies spawn here—this is a safe testing zone.
Step 2: Timing and Coordinates[/BR]The Cube-Giving Mage is only interactive at specific coordinates and times:
• Coordinates: X: 1247, Y: 889 (Inside Shadow Temple)
• Time Window: Daily between 23:45 - 00:15 (in-game time)
Outside this window, the NPC becomes completely passive and ignores all commands.
Step 3: Correct Command Sequence[/BR]After approaching the NPC, enter the following commands in the chat window in exact order and without interruption:
1. ‘kubik_aktif’
2. ‘mage_koruma’
3. ‘kiss_accept’
These commands are case-sensitive. Even a single misplaced letter will reset the entire process.
Step 4: Final Confirmation and Reward[/BR]After entering the commands correctly, the NPC will be enveloped in a blue light ring for 10 seconds. You must not move during this time. If successful, your character will receive the ‘Sacred Kiss’ title and gain a 15% increase in all spell resistance.
Why knightlobby.com?
• Fresh Updates: Weekly updated guides with new content
• Community Support: Live chat and assistance from experienced players
• Trusted Information: Virus-free files and verified sources
Video Guide and Screenshots
In our video below, you can follow every step in detail. Additionally, our screenshots clearly show the correct coordinates and NPC appearance:
🔗 Video Guide: Cube-Giving Mage Tactics (Full Process)
🖼️ Screenshots: Correct Coordinates and NPC Details
Final Tip: Success on the first attempt is rare. Be patient and make small adjustments with each try. Remember: Knight Online is a game of strategy and discipline. Victory awaits you!
Happy hunting, abundant health points, and legendary memories!
İyi seyirler!
knightlobby.com - Knight Online Oyuncularının Buluşma Noktası