Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Knight Lobby | En İyi Knight Destek Forumu | Best Knight Support Forum | Knight Private Server Tanıtım Advertising | Development | Geliştirme | Server Files
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🏆#KO4FUN 🔥 20 MART 1. ACADEMY AÇILDI 🔥NEMESİS🔥 #KnightOnline🔥

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 0
  • Görüntüleme 4

Admin

Knight Lobby
Yönetici
Founder
Konular
43,320
Ko Yaşı
4 yıl 9 gün
Trophy Puan
63
Ko Gb
455,749

Selamlar knightlobby olarak
isimli Youtube içerik üreticisinin oluşturduğu videoyu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Merhaba sevgili Knight Online aşıkları!

20 Mart tarihinde büyük bir heyecanla başlatılan #KO4FUN 1. Academy, oyuncularımızın yeteneklerini geliştirmek ve yeni başlayanlara rehberlik etmek amacıyla tasarlanmış özel bir eğitim ve topluluk platformudur. Bu girişim, sadece yeni oyuncuların değil, ileri seviye oyuncuların da bir araya gelerek stratejiler paylaşabileceği, deneyim kazanabileceği ve topluluk ruhunu güçlendirebileceği eşsiz bir ortam sunuyor.

Nemesis sunucusu, bu Academy'nin kalbinde yer alıyor. Yüksek performanslı altyapısı, düşük ping desteği ve adil oyun politikasıyla, oyunculara profesyonel kalitede bir deneyim sunuyor. Academy sistemi sayesinde, hem temel mekanikleri öğrenmek isteyenler hem de ileri taktikleri uygulamak isteyenler için adım adım eğitim modülleri hazırlanmıştır.

Neden #KO4FUN Academy?

Yeni başlayanlara yönelik interaktif eğitimler
• Deneyimli oyuncular için strateji ve koordinasyon odaklı aktiviteler
• Düzenli turnuvalar ve ödüllü etkinlikler
• Topluluk odaklı iletişim kanalları ve mentorluk sistemi

[/Br]Bu projeyi hayata geçirmemizde büyük destek sağlayan ve oyuncu deneyimini her zaman ön planda tutan knightlobby.com ekibi, Academy'nin başarısında kilit rol oynuyor. Platform, sadece oyun içi destek sunmakla kalmayıp, aynı zamanda oyuncuların birbirleriyle iletişim kurmasını, bilgi alışverişinde bulunmasını ve kalıcı dostluklar kurmasını sağlayan güvenilir bir altyapı sunuyor.

[/Br]

[/Br]Dikkat! Academy'ye katılmak için öncelikle knightlobby.com üzerinden üyelik oluşturmanız ve ardından Discord sunucumuza katılmanız gerekmektedir. Kayıt olduktan sonra, rol dağıtımı ve eğitim programları otomatik olarak başlayacaktır.

[/Br]Görsel ve Video Destek

[/Br]Aşağıda Academy'nin tanıtım videosunu ve Nemesis sunucusunun canlı ortamını gösteren bir ekran görüntüsünü bulacaksınız:

[/Br]

[/Br]
nemesis_pvp_scene.jpg

[/Br]Sonuç olarak, #KO4FUN 1. Academy sadece bir eğitim platformu değil; aynı zamanda Knight Online topluluğunun geleceğini şekillendiren, bilgi paylaşımını teşvik eden ve herkes için keyifli anlar sunan bir ekosistemdir. knightlobby.com ile birlikte, bu yolculuğa siz de katılın ve efsanevi maceranın parçası olun!

[/Br]
'Birlik, gücün kaynağıdır.'

🏆#KO4FUN 🔥 MARCH 20 – 1ST ACADEMY OPENED 🔥NEMESIS🔥 #KnightOnline🔥

Hello dear Knight Online enthusiasts!

Launched with great excitement on March 20, the #KO4FUN 1st Academy is a specially designed training and community platform aimed at developing players' skills and guiding newcomers. This initiative offers a unique environment where not only new players but also advanced players can come together, share strategies, gain experience, and strengthen the community spirit.

The Nemesis server lies at the heart of this Academy. With its high-performance infrastructure, low ping support, and fair play policy, it delivers a professional-quality experience to players. Thanks to the Academy system, step-by-step training modules have been prepared for both those who want to learn basic mechanics and those who wish to apply advanced tactics.

Why #KO4FUN Academy?

Interactive tutorials for beginners
• Strategy and coordination-focused activities for experienced players
• Regular tournaments and reward-based events
• Community-driven communication channels and mentorship system

The knightlobby.com team, which has provided tremendous support in bringing this project to life and always prioritizes player experience, plays a key role in the Academy’s success. The platform not only offers in-game support but also provides a reliable infrastructure that enables players to communicate, exchange knowledge, and build lasting friendships.

Attention! To join the Academy, you must first create an account on knightlobby.com and then join our Discord server. After registration, role assignment and training programs will begin automatically.

Visual and Video Support

Below you will find the Academy’s introductory video and a screenshot showcasing the live atmosphere of the Nemesis server:

nemesis_pvp_scene.jpg

In conclusion, the #KO4FUN 1st Academy is not just a training platform—it is an ecosystem that shapes the future of the Knight Online community, encourages knowledge sharing, and offers enjoyable moments for everyone. Join this journey alongside knightlobby.com and become part of the legendary adventure!

'Unity is the source of strength.'

İyi seyirler!

knightlobby.com - Knight Online Oyuncularının Buluşma Noktası

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kaydol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Üye ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri