Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Knight Lobby | En İyi Knight Destek Forumu | Best Knight Support Forum | Knight Private Server Tanıtım Advertising | Development | Geliştirme | Server Files
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İnternetten Para Kazanma Yolları

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 0
  • Görüntüleme 4

Admin

Knight Lobby
Yönetici
Founder
Konular
39,394
Ko Yaşı
3 yıl 11 ay 13 gün
Trophy Puan
48
Ko Gb
399,889
MMM Nedir ?

MMM bir banka değildir. MMM paranızı toplamaz. MMM; HYIP, Network Marketing ya da online bir iş değildir.MMM, insanların birbirlerine yardım ettiği bir topluluktur.

MMM, insanların karşılıklı ve iyi niyetli olmaları ilkesine dayanan, birbirlerine finansal yardım sağlayan bir topluluktur.MMM; insanların birbirlerine bedava olan, merhamet ve karşılıklılık ilkesine dayanan ve mali yardım sağlayan bir topluluktur. Para transferi işlemlerinde dünyaca ünlü bir kripto para birimi olan Bitcoin kullanıyoruz.

MMM’de herhangi bir sözleşme imzalamanıza veya gayrimenkullerinizi ipotek etmenize gerek yoktur. MMM sisteminde ne kreditör ne de borçlular vardır. Her şey çok basittir: bir katılımcı yardım ister, başka bir katılımcı yardım eder.

MMM‘in katılımcılardan tek istediği şey: birbirlerine karşı dürüst ve nazik olmasıdır. Sizin bir finansal ve mali yardıma ihtiyacınız varsa yardım isteyin veya finansal durumunuz yardıma uygunsa yardım edin.

MMM katılımcıları alışveriş işlemlerinde Bitcoin ile çalışırlar. Farklı ülkelerden katılımcılar arasında düzgün transferler organize etmenin mümkün olan en iyi yolu Bitcoin ile işlem yapmaktır. Bitcoinin amacı mali ilişkilerde devrim gibi yenilikler gerçekteştirmektir. MMM’in ideali ise insanlar arasında devrim gibi sosyal ekonomik yenilikler getirmekdir. MMM’in ve Bitcoin’in kombinasyonu, bize modern dünyada adil ve özgür finans sistemi oluşturabilmede önemli değişiklikler yapmamız için gereken imkanı sağlamaktadır.

ÇOK ÖNEMLİ!

Tüm Sistemin para akışının toplanarak biriktirileceği ortak bir hesap yoktur. Yani, paraların kolayca çalınabilmesi de imkansızdır 🙂). Tüm para, sadece katılımcıların hesaplarındadır! Milyonlarca özel hesapta. Katılımcılar birbirlerine hiçbir aracı olmadan doğrudan BitCoin transferi yaparlar! (Bunlar ne için? 🙂) Gerçek olan şu ki MMM sadece süreci düzenlemektedir, fazla değil! Bundan daha fazlası değil?Bu Sistem tamamen insanlara aittir. Şaka değil! Bu, birbirlerine yardım eden sıradan insanların gerçek bir yardımlaşma sandığıdır.

1. İlk önce bir bitcoin cüzdanınızın olması gerekmektedir.

2. Daha sonra linkten kayıt oluyoruz

3. Üye olduktan sonra linkinden giriş yapıyoruz.

Sistem Hakkında Bilmemiz Gerekenler ?

amp.png
Sisteme giriş yaptıktan sonra ilk önce hesabımıza bitcoin adresimizi eklememiz gerekmektedir.MMM için farklı bir adres alıp onu ekleyiniz ve sadece MMM için kullanınız.

amp.png
Aylık %30'a varan kazanç imkanı sağlıyor. Karlar Salı ve Perşembe günleri hesabınıza yansıtılıyor

amp.png
MMM tarafından gönderilmiş gibi mail yollanıp link verilmiş ise sakın tıklamıyoruz. Hesabınız başkası tarafından ele geçirilebilir.MMM tıklamanız için linkli mail göndermez.

amp.png
Üyeliğiniz bulunduğu halde tekrar farklı bir üyelik oluşturursanız hesabınız bloke olur.Vpn vb. programlar kullanmayınız.

amp.png
Bazı kısa terimler var Ph ve Gh bu kelimeler karşınıza çıkabilir.

Provide Help (Yardım Sağlamak) , Get Help ( Yardım Almak )

amp.png
Elinizde BTC yok ise Ph isteği oluşturmayın.

Hemen Aramıza Katıl :

Benden size bu kadar, daha fazla bilgi almak için buradan VİDEO anlatımları mevcut.

İnternetten Para Kazanma Yolları: Knight Online Private Server'ları ile Kazanın!

Günümüz dijital dünyasında internetten para kazanma fikri her geçen gün daha popüler hale geliyor.
Özellikle oyun severler arasında, Knight Online private server (KO PS) alanında uzmanlaşarak bu tutkuyu bir gelir kaynağına dönüştürmek mümkün.
Websitemiz knightlobby.com olarak, bu alanda size rehberlik edecek ve fırsatlar sunacak kapsamlı bir platformuz.

1. Knight Online Private Server Kurulum ve Yönetimi

En yaygın ve karlı yöntemlerden biri, kendi KO private server'ınızı kurmak ve yönetmek.
Bu, knight online source code, ko emulator ve knight online server files gibi teknik bilgiler gerektirir.
Sunucunuzu kurduktan sonra, oyunculara aylık abonelikler, donatım satışları veya VIP üyelikler gibi çeşitli modellerle para kazanabilirsiniz.
Bu süreçte ko db, item.bin, mob.bin ve npc.bin dosyalarının yönetimi büyük önem taşır.
Eğer knight online development konusunda tecrübeniz yoksa, knightlobby.com üzerinden gerekli kaynaklara ve rehberlere ulaşabilirsiniz.

2. İçerik Üretimi ve Tanıtım

YouTube, Twitch veya kendi blog'unuz üzerinden knight online private server tanıtım içerikleri üreterek de gelir elde edebilirsiniz.
Oyun içi rehberler, PvP stratejileri, yeni sunucu duyuruları veya knight online bot kullanımı gibi videolar, izleyicilerinizden bağış almanızı veya reklam geliri elde etmenizi sağlayabilir.
Ayrıca, usko server veya diğer popüler sunucular hakkında incelemeler yaparak affiliate pazarlama yoluyla komisyon kazanma şansı bulunuyor.

3. Teknik Destek ve Danışmanlık Hizmetleri

Mevcut KO private server sahiplerine teknik destek sağlamak da karlı bir iş modelidir.
Knight online guard, knight online filter, macro bot entegrasyonu veya ko client edit gibi konularda uzmanlaşarak, diğer sunucu sahiplerinden ücretli danışmanlık alabilirsiniz.
Bu alanda kodev (KO Development) bilgisi ve knight online emulator üzerinde derinlemesine hakimiyet büyük avantaj sağlar.

4. Özel Araçlar ve Eklenti Geliştirme

Ko bot (örneğin kobot veya kowotd), ko addon veya özel myko araçları geliştirip satarak pasif gelir elde edebilirsiniz.
Oyuncular, zaman kazanacak veya oyun deneyimlerini geliştirecek araçlara ödeme yapmaya hazırdır.
Bu tür ürünler, knight online 3dmax modelleriyle birleştirilerek daha da değer kazanabilir.

Sonuç olarak, Knight Online ekosistemi, sadece oynamakla kalmayıp aynı zamanda yaratıcı ve teknik becerilerinizi kullanarak internetten para kazanma fırsatı sunar.
knightlobby.com ile bu yolculuğa başlayın ve knight online legend'inizin bir parçası olun!

XenForo ile Video ve Fotoğraf Ekleme!

XenForo platformunda içeriğinizi zenginleştirmek için video ve fotoğraf eklemek oldukça kolaydır.
Fotoğraflarınızı doğrudan yükleyebilir veya harici bir bağlantı kullanarak
BR][CENTER][B][COLOR=

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kaydol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Üye ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri