Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Knight Lobby | En İyi Knight Destek Forumu | Best Knight Support Forum | Knight Private Server Tanıtım Advertising | Development | Geliştirme | Server Files
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

GM ARAYANLAR İCERİ 2 SENELİK ADMİNLİK YAPTIM HER TÜRLÜ BİLGİYE SAHİBİM

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 0
  • Görüntüleme 61

Admin

Knight Lobby
Yönetici
Founder
Konular
41,143
Ko Yaşı
3 yıl 11 ay 23 gün
Trophy Puan
63
Ko Gb
433,979
GM ARAYANLAR DESTEK EKİBİ-ADMİN ARAYANLAR Msj Atsinlar HER TÜRLÜ BİLGİYE SAHİBİM 2 SENE KENDİ SERVERİMDE ADMİNLİK YAPTIM HER TÜRLÜ YARDIMCI OLURUM
GM ARAYANLAR İÇİN KAPSAMLI DESTEK VE BİLGİ

Merhaba arkadaşlar, bu yazımda Knight Online özel sunucularında Game Master (GM) pozisyonuyla ilgilenen ya da bu alana adım atmayı düşünen oyuncular için deneyimlerimi paylaşacağım. 2 senelik adminlik tecrübesiyle, hem teknik hem de oyun içi yönetim konularında geniş bilgi sahibiyim. Bu alanda uzmanlaşmak isteyen herkes bana ulaşabilir.

Knight Online Özel Sunucularında GM Nedir?

GM, yani Game Master, oyun içinde olayları yöneten, sorunları çözen, kuralları uygulayan ve genellikle oyunun düzenini sağlayan yetkili kişidir. KO özel sunucularında, GM'ler hem teknik konularda hem de oyun içi moderasyonda aktif rol oynar. Yanlış kullanım ve yetki suiistimali gibi durumlar olumsuz sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle profesyonel ve dikkatli çalışmak şarttır.

Adminlik Deneyimim ve Yetkinlik Alanlarım

2 senelik adminlik sürecinde birçok farklı konuda görev aldım. Bu süreçte;

- Sunucu yönetim sistemleri (USKO, ROFD)
- Database (ko db) işlemleri
- Item.bin, Mob.bin, Npc.bin gibi dosya düzenlemeleri
- Knight Online emulator kurulumları ve yapılandırmaları
- Client edit işlemleri
- Bot ve macro tespiti ve engelleme
- Filter ve guard sistemleri
- PvP sistemleri ve ayarlamalar
- Add-on entegrasyonları gibi konulara hakim oldum.

Knight Online Kaynakları ve Geliştirme Araçları

Knight Online özel sunucu geliştirme sürecinde kullanılan başlıca kaynaklar şunlardır:

- KO Server Files: Oyun sunucusunun temel dosyalarıdır. Bu dosyalar üzerinden karakter sınıfları, haritalar, itemler gibi tüm sistemler ayarlanabilir.

- Emulator: Sunucu tarafında çalışan yazılımdır. USKO, ROFD gibi emulatorler ile sunucu çalışır hale gelir.

- Database: Oyundaki verileri barındıran bölümdür. Character, item, guild gibi veriler burada saklanır.

- Client Edit: Oyuncuların gördüğü arayüzü etkileyen değişikliklerdir. UI, görseller, sesler gibi alanlar değiştirilebilir.

KO Bot ve Güvenlik Sistemleri

Oyun içinde adil bir ortam sağlamak için bot ve macro kullanımının önlenmesi gerekir. Bu konuda filter ve guard sistemleri kullanılır. Bot tespiti ve kullanıcıların uyarılması, gerekirse cezalandırılması da GM'nin görevidir.

Sunucu Tanıtımı ve Reklam

Yeni açılan Knight Online özel sunucuları için tanıtım ve reklam hizmetleri de verebilirim. Knight Lobby (knightlobby.com) gibi platformlarda etkin bir şekilde tanıtım yaparak sunucunuzu büyütmek mümkün.

Sonuç

Knight Online özel sunucularında admin ve GM olarak çalışmak, hem teknik hem de sosyal beceriler gerektirir. 2 yıllık deneyimim sayesinde her türlü konuda yardımcı olabilirim. Eğer GM arıyorsanız doğru yerdesiniz.

COMPREHENSIVE SUPPORT AND INFORMATION FOR GM SEEKERS

Hello everyone, in this article I will share my experiences with players interested in or looking to enter the Game Master (GM) role within Knight Online private servers. With 2 years of admin experience, I have extensive knowledge in both technical and in-game management areas. Anyone looking to specialize in this field can contact me.

What is a GM in Knight Online Private Servers?

GM, short for Game Master, is the authority responsible for managing events within the game, resolving issues, enforcing rules, and maintaining order. In KO private servers, GMs play an active role in both technical matters and in-game moderation. Misuse of power and abuse of authority can lead to negative outcomes. Therefore, professionalism and caution are essential.

My Admin Experience and Areas of Expertise

During my 2-year admin journey, I have handled many different tasks. These included:

- Server management systems (USKO, ROFD)
- Database (ko db) operations
- Editing files such as Item.bin, Mob.bin, Npc.bin
- Installing and configuring Knight Online emulator
- Client edit processes
- Detecting and blocking bots and macros
- Filter and guard systems
- PvP systems and configurations
- Add-on integrations

Knight Online Resources and Development Tools

Key resources used in Knight Online private server development include:

- KO Server Files: These are the core files of the game server. All systems including character classes, maps, and items can be configured through these files.

- Emulator: This is the software that runs on the server side. Server operation is enabled via emulators like USKO and ROFD.

- Database: Stores the game's data. Player characters, items, guilds, etc., are stored here.

- Client Edit: Changes affecting the user interface visible to players. UI, graphics, sounds, etc., can be modified.

KO Bot and Security Systems

To ensure a fair environment in the game, usage of bots and macros must be prevented. For this purpose, filter and guard systems are used. Detecting bots, warning users, and if necessary, punishing them is also part of the GM's duties.

Server Promotion and Advertising

I can also provide promotion and advertising services for newly launched Knight Online private servers. Platforms like Knight Lobby (knightlobby.com) allow effective promotion to grow your server.

Conclusion

Working as an admin or GM in Knight Online private servers requires both technical and social skills. Thanks to my 2 years of experience, I can assist with any kind of issue. If you are looking for a GM, you're in the right place.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kaydol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Üye ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri