Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Knight Lobby | En İyi Knight Destek Forumu | Best Knight Support Forum | Knight Private Server Tanıtım Advertising | Development | Geliştirme | Server Files
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Global KNIGHT ONLINE |BETA | 2026-01-27 17;00 TR TIME

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 0
  • Görüntüleme 6

Admin

Knight Lobby
Yönetici
Founder
Konular
39,338
Ko Yaşı
3 yıl 11 ay 13 gün
Trophy Puan
48
Ko Gb
399,329
: : : [/FONT]

[Beta: January 27th 15:00 UTC + 1]

Vtl27ds.png

Yeni Knight Online sunucusunu duyurmaktan gurur duyuyoruz. Bu sunucu üzerinde çalışmaya başladığımızdan beri uzun zaman oldu ve bir sürü iş içine koymak olmuştur. Gelişim süreci hakkında çok tutkulu olduğumuz sunucumuz Ana fikri. Bugün seviye 72 cap ve Sürümü ile ilk adımı atacağız .1299. En kısa sürede sunucu tamamen yeni seviyesi üzerinde çalışmaya başlayacağız başlattı. Fire Drake genişleme" veya ROFD Online Knight için bu sunucu için yeni ve tanıdık oyuncular "bir Saltanat üzerinde çalışmaya başlayacağız. Evet, biz, oyun genişletmek ve tüm karakterleri ile yeni bir seviyeye geçiyoruz en yüksek potansiyeline ulaştığında bir süre sonra.

Bizim sunucu tüm eşsiz ve farklı olacağını düşünüyorum nedeni budur. Takımımızın geleceği, yetenekli geliştiriciler ve grafik tasarımcılar memnuniyetle fikir bizim için çalışan deneyimli. Muhtemelen en iyi DDoS koruması ve işlem gücü ile güçlü Özel sunucular memnuniyetini garanti eder. Server Fransa'nın Batısında yer alan ve kolay tüm Avrupa, Doğu, Ortadoğu ve Asya oyuncular lag olmadan oynamak için yapacaktır . Sahibi ve bu sunucu gerekir en istikrar olacak garanti edebilirim tüm kararlılıkla ediyorum. Şövalye yolum Online 2007 yılı başlar, sonra "ROFD" çıktı ve oynamak için çok eğlenceli oldu. Birçok özel sunucular yaşadım ve daha büyük bir şey, toplum için bir şeyler için fikirlerimi yatırım için zamanı düşünüyorum. Oyunun en yüksek sürüm olacak kadar beni durdurabilecek hiçbir şey göremiyorum. İlk çalışmalarıyla kendi tutku göstermek istiyorum ve daha yüksek bir düzeyde geliştirmek isteyen insanlar bulmak ilgileniyorum. Yine, bugün bir adım, başka bir olduk yarın, bu yaşamak için bir yoldur, durmak yok.

fx4zmc.png

Server Information

V. 1299 Server Version:

Level Limit: 72

Fire Drake colony Region: Reign

Moradon: Myko Otlu

Starting Level: 1

Main / 62/70 Tasks

All events on a server Automatic

All resolutions supported

Events:

Global Ko Chester Event

Border Defense War

Forgotten Temple

Kill Gmunden Events

Castle Seige War Events

Last Man Standing

Death Match Event

Juraid Mountain

Clan Wars

Lunar Wars

Boss Events

National Point Events

Exp Events

VS Events

[More of other events are under development]

Lvl 70 Quest Weapon is available in Eslant, one time after you reach lvl 70

Repeatable lvl 70 Quest Weapons are available in Moradon for 3000 Players of Souls (you can Obtain Player Souls after killing your opponent in cZ)

Knight Cash Vouchers available for exchange in Moradon 1000/350/100/50

Bp reworked (something new
smile.png
)

Web Site Mykol Functions:

Multi Language Panel

Change Class

Millet Transfer

Activate / deactivate Displaying the items equipped

ko-cuce Change

Voting System

Change Name

Debug Character

Automatic Fortgot Password Recovery

Auto ID recovery forgotten

Upgrade rates

Blessed upgrade scrolls

123rsxu.png

* +1 & gt; + 2 = 100%

* + 2 & gt; +3 = 90%

* + 9 & gt; + 10 = 0% [closed]

Blessed upgrade scroll + Trina

21cfjgn.png

* +1 & gt; +2 = 100%

* +9> +10 = 0% [Closed]

Blessed Elemental Scroll: 100%

itemicon_3_7902_50_0.jpg

Blessed Enchant Scrolls: 100%

itemicon_3_7902_20_0.jpg

Accessories Upgrade:

itemicon_3_7915_90_0.jpg

* +2> +3 = 0% [closed]
Global KNIGHT ONLINE |BETA| 2026-01-27 17:00 TR TIME

Sevgili Knight Online topluluğu!

Bugün sizlere heyecan verici bir duyuru yapmaktan mutluluk duyuyoruz: Global KNIGHT ONLINE BETA testi, 27 Ocak 2026 saat 17:00 Türkiye saatiyle başlıyor! Bu önemli adım, Knight Lobby üzerinden sunulacak olan yeni nesil KO private server projemizin canlı ortama geçişinin ilk aşamasıdır.

Projemiz, sadece bir ko private server değil; aynı zamanda ko development, ko source code ve knight online emulator alanlarında tecrübeli ekiplerin bir araya gelerek oluşturduğu bir ekosistemdir. USKO, ROFD, iKO, tKO gibi farklı versiyonları destekleyen altyapımız, cap 83 ve cap 70 gibi popüler sürümlerle oyunculara eski nostaljisini hem optimize hem de modernize edilmiş şekilde sunuyor.

Neler Sunuyoruz?

Tamamen özelleştirilmiş ko server files: item.bin, mob.bin, npc.bin gibi kritik dosyalarımız, oyun deneyimini maksimum seviyeye çıkarmak için titizlikle düzenlenmiştir.
Gelişmiş knight online bot (kobot, kowotd): Hem PvP hem de PvE içeriklerinde size rehberlik edecek, macro bot entegrasyonuyla uyumlu akıllı yardımcılar.
Stabil zone server ve ebonyshard desteği: Luferson, Ronark, Delos, Pathos gibi şehirlerde sarsılmadan savaşın!
Güvenli knight online guard ve filter sistemi: Hile kullananları tespit edip sunucuyu temiz tutuyoruz.
Ko client edit ve 3ds Max destekli grafik iyileştirmeleri: Warrior, Rogue, Mage, Priest, Lycaon, Felankor gibi tüm karakter sınıflarının görsel kalitesi optimize edilmiştir.

Neden Biz?

KnightLobby olarak amacımız, sadece bir knight online private server tanıtım sitesi değil, aynı zamanda ko development topluluğunun merkezi olmak. Ko addon, ko myko, myko, usko server gibi geliştirici odaklı araçlarla beraber, knight online source üzerinde çalışan herkes için kaynak ve rehberlik sağlıyoruz. Ayrıca bifrost, eslant, ultima, juraid, apostle, berserker gibi efsanevi item’lar ve accessory setleriyle dolu zengin bir ekonominiz mevcut.

Beta sürecinde chitin shell, iron necklace gibi nadir eşyaları test etme fırsatı yakalayacak, knight online pvp arenalarında stratejilerinizi sınayacak ve knight online legend haline gelmek için hazırlanmış görevleri tamamlayacaksınız. Tüm bu süreçlerde KnightOnLine.exe uyumluluğunu koruyarak, hem eski hem yeni oyuncular için erişilebilir bir deneyim sunuyoruz.

Unutmayın: Bu sadece bir başlangıç. Gelecekte knight online database (ko db) genişletmeleri, yeni event’ler ve ko emulator üzerinde daha fazla özelleştirme getireceğiz. Sizleri knightlobby.com adresinde görmekten gurur duyarız!

Hoş geldiniz, efsanenin yeni sayfası burada başlıyor.

Global KNIGHT ONLINE |BETA| 2026-01-27 17:00 TR TIME

Dear Knight Online community!

We are excited to announce that the Global KNIGHT ONLINE BETA test will begin on January 27, 2026 at 17:00 Turkey time! This important milestone marks the first phase of our next-generation KO private server project, hosted at Knight Lobby.

Our project is not just a ko private server; it is an ecosystem built by experienced teams in ko development, ko source code, and knight online emulator. Our infrastructure supports various versions such as USKO, ROFD, iKO, tKO, offering players both cap 83 and cap 70 with optimized and modernized nostalgia.

What Do We Offer?

Fully customized ko server files: Critical files like item.bin, mob.bin, and npc.bin have been meticulously edited to maximize gameplay experience.
Advanced knight online bot (kobot, kowotd): Smart assistants compatible with macro bot integration to guide you in both PvP and PvE content.
Stable zone server and ebonyshard support: Fight without lag in cities like Luferson, Ronark, Delos, and Pathos!
Secure knight online guard and filter system: We detect and eliminate cheaters to keep the server clean.
Ko client edit and 3ds Max-enhanced graphics: Visual quality optimized for all character classes—Warrior, Rogue, Mage, Priest, Lycaon, Felankor, and more.

Why Choose Us?

At KnightLobby, our goal is not just to be a knight online private server advertising site, but also the hub for the ko development community. We provide resources and guidance for everyone working with knight online source, offering developer-focused tools like ko addon, ko myko, myko, usko server. Our rich economy includes legendary items such as bifrost, eslant, ultima, juraid, apostle, berserker, and accessory sets.

During the beta phase, you’ll have the chance to test rare items like chitin shell and iron necklace, challenge your strategies in knight online pvp arenas, and complete epic quests to become a knight online legend. We maintain full compatibility with KnightOnLine.exe, ensuring an accessible experience for both veteran and new players.

Remember: This is just the beginning. In the future, we’ll expand the knight online database (ko db), introduce new events, and deliver even more customization on the ko emulator. We’re proud to welcome you at knightlobby.com!

Welcome—the new chapter of the legend starts here.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kaydol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Üye ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri