- Konular
- 39,343
- Ko Yaşı
- 3 yıl 11 ay 13 gün
- Trophy Puan
- 48
- Ko Gb
- 399,379
Ben Akın (TheThyke).2 Yıldır üzerinde çalıştığımız Veritabanı,Quest Sistemi ve en önemlisi Source konusunda %98' kısmını bitirmiş bulunmaktayız.
Server Usko Tarzında Farm olduğundan dolayı bir çok uygulamayı denemekte zorluk çekiyorum.Daha doğrusu oyun konusunda bilgi sahibi olmak istiyorum.
Oyuncuların beni yönlendirip hangisi doğru ise o şekil uygulamayı istiyorum.
Server şuanda 5 ay idare edebilecek şekilde sıkıntısızdır.Amacım Uzun süreli bir server açmak.
Usko Drop konusunda bilgilendirilmem lazım.Daha doğrusu oyuncuların ne istediğini bilmek istiyorum.
Tasarım konusunu oyunculara bırakıyorum.İstedikleri herşey oyun içinde olabilir.Çünkü Profesyonelim.
En önemli konu olarak Monster hızları,Ice Sistemi,Görev Sistemi vs Birebir Usko Durumdadır.
Benim grubumda yer almak,yardımcı olmak ve en önemlisi ilerde açıldığında bu gururu taşıyabilecek kişiler arıyorum.
İletişim
Server Usko Tarzında Farm olduğundan dolayı bir çok uygulamayı denemekte zorluk çekiyorum.Daha doğrusu oyun konusunda bilgi sahibi olmak istiyorum.
Oyuncuların beni yönlendirip hangisi doğru ise o şekil uygulamayı istiyorum.
Server şuanda 5 ay idare edebilecek şekilde sıkıntısızdır.Amacım Uzun süreli bir server açmak.
Usko Drop konusunda bilgilendirilmem lazım.Daha doğrusu oyuncuların ne istediğini bilmek istiyorum.
Tasarım konusunu oyunculara bırakıyorum.İstedikleri herşey oyun içinde olabilir.Çünkü Profesyonelim.
En önemli konu olarak Monster hızları,Ice Sistemi,Görev Sistemi vs Birebir Usko Durumdadır.
Benim grubumda yer almak,yardımcı olmak ve en önemlisi ilerde açıldığında bu gururu taşıyabilecek kişiler arıyorum.
İletişim
1980v Eskiye Yönelik Server – Saygılı Kişiler Aranıyor!
Merhaba sevgili Knight Online aşıkları!
KnightLobby ekibi olarak, 1980v eskiye yönelik tamamen özgün ve nostaljik bir deneyim sunacak özel sunucumuzun kapılarını açıyoruz. Bu proje, sadece oyun oynamak değil; gerçek topluluk ruhuyla hareket eden, saygı, adalet ve eşitlik değerlerine bağlı bir ortam yaratmayı hedefliyor. Bu nedenle, sadece saygılı, disiplinli ve uzun vadeli katkı sağlayabilecek kişileri arıyoruz.
Sunucu Felsefesi ve Hedeflerimiz
1980v, orijinal Knight Online’ın en saf hâlini yansıtan bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Cap 70 ile sınırlı karakter gelişimi, gerçekçi loot sistemi, dengeli PvP mekanikleri ve hiçbir pay2win unsuru olmayan bir ekonomi ile oyuncuların beceri ve emeklerine önem veriyoruz. Amacımız, sadece oyun oynamak değil, aynı zamanda knightlobby.com üzerinden geliştirdiğimiz araçlarla topluluğa katkıda bulunan aktif üyeler edinmek.
Neden Biz? Niş Alanımız ve Teknik Altyapımız
KnightLobby olarak uzun yıllardır KO private server, emulator geliştirme, source code düzeltme ve bot sistemleri üzerinde çalışıyoruz. Sunucumuz, temiz, stabil ve exploitlerden arındırılmış bir altyapıya sahip. Zone server optimizasyonu, ebonyshard entegrasyonu, item.bin/mob.bin/npc.bin güncellemeleri ve kobot alternatifleri gibi teknik detaylara büyük önem veriyoruz. Ayrıca, USKO, ROFD, iKO, tKO gibi farklı istemcilerle uyumlu çalışacak şekilde tasarlandı.
Sunucu, Bifrost, Eslant, Luferson, Ronark, Delos, Pathos gibi klasik bölgeleri orijinal haritalarıyla yeniden canlandırıyor. Karakter sınıfları (Warrior, Rogue, Mage, Priest, Lycaon, Felankor, Ultima, Juraid, Apostle, Berserker) arasındaki dengeyi titizlikle koruyoruz. Aksesuarlar (Chitin Shell, Iron Necklace gibi) ve set item’lar da eskiye sadık kalarak ekleniyor.
Kimleri Arıyoruz?
- Saygılı ve sabırlı oyuncular: Toxicity’ye karşı sıfır tolerans politikamız var.
- Teknik destek gönüllüleri: Ko development, filter, guard veya bot alanında bilgisi olanlar.
- Topluluk yöneticileri: Discord ve forumda aktif olarak iletişim kurabilecek, olay çözebilecek kişiler.
- Reklam ve içerik üreticileri: Sunucuyu tanıtabilecek içerikler hazırlayanlar.
Nasıl Katılabilirsiniz?
Başvuru ve detaylı bilgi için Knight Lobby adresini ziyaret edebilir, Discord sunucumuza katılabilirsiniz. Başvurularınızda neden bu sunucuya katılmak istediğinizi, geçmiş KO deneyimlerinizi ve hangi rolü üstlenmek istediğinizi açıkça belirtmeniz önemle rica olunur.
Not: Sunucu başlangıçta kapanık (closed beta) olarak başlayacak ve yalnızca başvuru yaparak seçilen kişilere erişim verilecektir. Erken katılımcılar, özel event’lere ve beta testlerine öncelikli olarak dahil olacaktır.
Unutmayın: Bu, sadece bir oyun sunucusu değil; gerçek anlamda ‘eskiye dönüş’ü yaşayacağınız, değerli bir topluluktur. Siz de bu hikâyeye katılmak istiyorsanız, lütfen kurallarımıza ve değerlerimize saygı gösterin. Çünkü burada herkes bir efsanedir — ama önce saygınlık, sonra efsane!
KnightLobby – Where Legends Begin Again.
1980v Retro-Themed Server – Respectful Individuals Wanted!
Hello dear Knight Online enthusiasts!
As the KnightLobby team, we are opening the doors of our private server designed to deliver a completely original and nostalgic experience based on the 1980v retro era. This project is not just about playing the game; it aims to create an environment rooted in true community spirit, with core values of respect, fairness, and equality. Therefore, we are seeking only respectful, disciplined individuals who can contribute long-term.
Server Philosophy and Goals
The 1980v server aims to deliver the purest form of the original Knight Online experience. With character progression capped at level 70, a realistic loot system, balanced PvP mechanics, and an economy free from any pay-to-win elements, we prioritize players’ skills and efforts. Our goal is not only to provide gameplay but also to recruit active members who will contribute to the community through the tools we develop on knightlobby.com.
Why Us? Our Niche and Technical Infrastructure
As KnightLobby, we have spent years working on KO private servers, emulator development, source code fixes, and bot systems. Our server features a clean, stable, and exploit-free infrastructure. We pay close attention to technical details such as zone server optimization, ebonyshard integration, updates to item.bin/mob.bin/npc.bin, and alternatives to kobot. Additionally, it is designed to be compatible with various clients like USKO, ROFD, iKO, and tKO.
The server revives classic regions—Bifrost, Eslant, Luferson, Ronark, Delos, and Pathos—using original maps. We meticulously maintain balance between character classes (Warrior, Rogue, Mage, Priest, Lycaon, Felankor, Ultima, Juraid, Apostle, Berserker). Accessories like Chitin Shell and Iron Necklace, as well as set items, are added faithfully to the retro experience.
Who Are We Looking For?
- Respectful and patient players: We have zero tolerance for toxicity.
- Technical support volunteers: Those with knowledge in KO development, filters, guards, or bots.
- Community managers: Active individuals who can communicate on Discord and forums and resolve issues.
- Marketing and content creators: Those who can promote the server through creative content.
How to Join?
Visit Knight Lobby for applications and detailed information, or join our Discord server. In your application, please clearly state why you want to join this server, your past KO experience, and which role you wish to take on.
Note: The server will launch in closed beta mode, granting access only to selected applicants. Early participants will receive priority access to exclusive events and beta testing opportunities.
Remember: This is not just a game server—it’s a valuable community where you’ll truly experience the ‘return to the past’. If you wish to be part of this story, please respect our rules and values. Because here, everyone is a legend—but first comes dignity, then legend!
KnightLobby – Where Legends Begin Again.